Nortel Bedriftsnett

*Bedriftsnett.no har ingen samarbeid med Nortel

Generell informasjon om Nortel

Kontaktinformasjon
Selskap
Nortel
Adresse
Borgundvegen 340, 6009 Ålesund
Telefon
70 30 99 00
Kundeservice
www.nortel.no/bedrift/kundeservice/

I 2019 så vi en interessant forskyvning i bedriftsabonnement-markedet i Norge. Mens tidligere tilbud hovedsakelig var rettet mot større bedrifter med en hær av mobilbrukere, fylte Nortel et viktig tomrom.

Nortels SMB-Fokus

La oss ta en titt på hvordan Nortel endret spillet. De skjønte raskt at det var et rop om hjelp fra SMB-markedet (Små og Mellomstore Bedrifter). Mens mange tilbydere fokuserte på gigantiske bedrifter, valgte Nortel en annen vei. De spesialiserte seg på å tilby tjenester som var finjustert for dette segmentet. Og gjett hva? Det viste seg å være en kjempesuksess!

Geografisk Spredning

Nortel er ikke bare begrenset til ett hjørne av landet. Nei da, de har spredt vingene sine over hele Norge med kontorer i Ålesund, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, og Kristiansand. Så uansett hvor du driver bedriften din, er en Nortel-kontakt aldri langt unna.

Grenseløse Abonnement

Ikke alle innovasjoner handler om teknologi; noen handler om å forstå kundens behov. Dette forstod Nortel da de ble en av de første i Norge til å tilby abonnement med fastpris og grenseløs bruk, alt på det solide Telenor mobilnettet. For mindre bedrifter betyr dette en enorm lettelse. Hvorfor, spør du? Vel, ingen liker overraskelser, spesielt ikke i form av uventede kostnader. Med Nortels løsning, kan bedrifter nå puste lett uten frykt for tomme datapakker eller ekstra administrasjonskostnader. Kanskje du skulle tatt en titt på det neste gang regningen din kommer inn?

Moderne & Fleksible Løsninger

Nortel forstår at det moderne arbeidslivet krever moderne løsninger. Derfor tilbyr de en rekke tjenester som forenkler administrasjonen og vedlikeholdet for små bedrifter. Ikke bare det, disse løsningene gir også brukerne en uovertruffen kontroll over forbruket av telefoni og data. Det er som å ha en superkraft rett i lomma!

Nortel Bedriftsnett: Møt Fremtidens Kommunikasjonsverktøy!

Hva om jeg fortalte deg at det finnes en løsning som kombinerer alle bedriftens kommunikasjonsbehov på ett sted? Nortel Bedriftsnett er ikke bare en tjeneste; det er revolusjonen din bedrift har ventet på. La oss dykke dypere inn i noen av de fremragende funksjonene dette verktøyet byr på.

Markedsledende Sentralbordløsning

Med Nortel Bedriftsnett får din bedrift tilgang til en førsteklasses sentralbordløsning. Dette sikrer at kommunikasjonen går sømløst, uansett hvor mange anrop bedriften mottar daglig.

Full Kontroll Over Inngående Samtaler

Har du noen gang ønsket at du kunne håndtere alle inngående anrop mer effektivt? Med Nortel er det en realitet. Du får full kontroll, sikrer at hvert anrop blir riktig adressert og håndtert med profesjonalitet.

Personlig Tilpasning med Åpningstider og Lydmeldinger

Ønsker du å informere kundene dine om spesielle åpningstider eller gi dem viktige beskjeder? Med Nortel kan åpningstider og lydmeldinger enkelt spilles inn, styres og justeres etter bedriftens behov.

Funksjonsrik Mobilapp

I vår mobil-drevne verden er det essensielt med kraftige mobilapplikasjoner. Nortel Bedriftsnett gir alle ansatte tilgang til en app fylt til randen med funksjoner, slik at de kan jobbe effektivt og holde seg tilkoblet uansett hvor de er.

Integrering Med Flerfoldige Plattformer

Jobber teamet ditt med ulike plattformer? Ingen bekymringer! Nortel Bedriftsnett integreres sømløst med mange populære plattformer, inkludert Microsoft Teams. Dette sikrer at alle dine verktøy snakker sammen, noe som eliminerer behovet for konstant bytting mellom forskjellige applikasjoner.

Noen Fordeler Med Nortel Bedriftsnett

Når det gjelder effektiv kommunikasjon i en moderne bedrift, er Nortel Bedriftsnett et valg som stadig flere foretak tyr til. Men hva gjør dette verktøyet så spesielt? Her har vi listet opp fem kjernefordeler:

1. Mobilapp som Maksimerer Effektiviteten

Med Nortel Bedriftsnetts mobilapp får alle ansatte gratis tilgang til en intuitiv og funksjonsrik plattform. Uansett om man sitter på kontoret eller er på reise, sørger denne appen for sømløs håndtering av alle bedriftens samtaler.

2. Innsikt i Inngående Anrop

Glem gjettingen! Takket være en integrasjon med det nasjonale nummerregisteret, viser Bedriftsnett nøyaktig hvem som ringer – selv om nummeret ikke er lagret i telefonen din. Og det beste? Denne fantastiske funksjonen er nå tilgjengelig for både Android og iPhone-brukere.

3. Kontroll over Din Tilgjengelighet

Med Nortel Bedriftsnett får du et klart bilde av dine kollegers status. Se hvem som er opptatt i et anrop, hvem som har gått for dagen, eller hvem som er midt i et møte. Og selvfølgelig, du kan også bestemme hvordan du vil motta anrop, enten det er på fasttelefonen, softphone eller mobilen din.

4. Smidig Viderekobling av Samtaler

Ønsker du å sende en innringer videre til riktig avdeling eller kollega? Med bare et par klikk kan du viderekoble anropet, noe som sikrer en rask og effektiv håndtering.

5. Dypdykk i Bedriftens Kommunikasjonsdata

For de som elsker data, tilbyr Nortel Bedriftsnett dyptgående innsikt i bedriftens kommunikasjon. Administrer ubesvarte anrop, styr kø-grupper, tilpass åpningstider, og dra nytte av et vertikal av tilpassingsalternativer for å gjøre systemet perfekt for din bedrift.

Disse fem fordelene er bare toppen av isfjellet. Nortel Bedriftsnett kommer med et vell av smarte funksjoner som kan skreddersys for å møte de unike behovene til din bedrift. Med Nortel, er du ikke bare investerer i et verktøy, men i en fremtid for enklere og mer effektiv kommunikasjon.

Personlig Kundestøtte hos Nortel

I en æra dominert av digital teknologi, skiller Nortel seg ut med en sterk tro på menneskelig interaksjon. Mens mange selskaper vender seg mot automatiserte chatbots for kundestøtte, tilbyr Nortel en sjelden mulighet: en ekte person klar til å svare på alle spørsmål.

Ved problemer med Nortels tjenester, trenger kundene ikke å nøye seg med forhåndsprogrammerte svar. I stedet kan de ha en direkte samtale med en kunnskapsrik medarbeider fra Nortels kundeserviceteam, som forstår deres unike behov og utfordringer.

Ikke bare det, for de som ønsker å bestille en tjeneste, har Nortel gjort prosessen enklere. Det er ikke nødvendig å navigere gjennom komplekse online skjemaer; kundene kan enkelt ringe og få hjelp fra en av Nortels vennlige representanter.

Med en kombinasjon av moderne teknologi og autentisk menneskelig kontakt, sikrer Nortel at kundene får en balansert og behagelig opplevelse hver gang.

Be om tilbud på bedriftsnett

For alle dere som er ute etter det beste innen bedriftsabonnement, spesielt tilpasset SMB-markedet, er Nortel definitivt verdt en nærmere titt. Deres engasjement for å forstå og betjene kundenes behov har satt dem i en unik posisjon i markedet. Så, hva venter du på? Utforsk hva Nortel har å tilby, og ta bedriften din til nye høyder!

Be om et tilbud på bedriftsnett i dag

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg