Talkmore Bedriftsnett

Hvem er Talkmore?

Kontaktinformasjon
Selskap
Talkmore AS
Adresse
Karvesvingen 5, 0579 Oslo
Telefon
915 09 915
Kundeservice
talkmore.no/kundesenter

Mange av dere har kanskje hørt om Talkmore, men vet du egentlig hvem de er? La Håger Nitteberg fra Bedriftsabonnement.no gi deg en rask innføring. Talkmore ble grunnlagt allerede i 2004 med en klar visjon – å tilby enkle, pålitelige mobiltjenester til attraktive priser. Med hovedkontoret plassert i Oslo, har selskapet klart å bygge en solid posisjon i telekommarkedet.

Historien bak oppkjøpet av Telenor

I 2007 kom en stor vending for Talkmore. Telenor, et av Norges største telekomselskaper, så potensialet i Talkmore og bestemte seg for å kjøpe dem. Hvorfor, spør du? Enkelt! Telenor forsto raskt at Talkmore kunne være deres nøkkel til å nå ut til det voksende lavprissegmentet i telebransjen. Et smart trekk, ikke sant?

Sammenslåingen med Dipper

En annen interessant utvikling kom i mars 2021, da Talkmore og Dipper bestemte seg for å gå sammen. Resultatet? Dipper endret navn til Talkmore Bedrift. Med denne fusjonen har Talkmore Bedrift satt seg som mål å gi det norske bedriftsmarkedet det beste fra begge verdener – kvalitetsservice med garantert Telenordekning, til utmerkede priser.

Få tilbud på bedriftsnett

talkmore bedriftsnett

Hvorfor velge Talkmore?

Med en historie som strekker seg over nesten to tiår, og en stadig voksende tilstedeværelse i både telekom- og strømmarkedet, er det klart at Talkmore er her for å bli. Om du ser etter pålitelige tjenester, konkurransedyktige priser og støtte fra et team av eksperter, kan Talkmore være det rette valget for deg!

Så neste gang du overveier mobilplaner eller informasjon rundt dette, hvorfor ikke vurdere Talkmore? Med en rik historie, sterk støtte fra Telenor, og en voksende portefølje av tjenester, kan de bare være den partneren du har lett etter.

Nett og Dekning med Talkmore Bedrift

Telenor-nettet: En Garanti for Kvalitet

Talkmore er ikke bare et annet mobilmerke; de er 100% eid av Telenor. Dette betyr at når du velger et bedriftsnett fra Talkmore, får du tilgang til dekning og tjenestene på Telenors mobilnett. Og la oss være ærlige, i Norge er Telenor synonymt med kvalitetsnettverk. De har det mest velutviklede mobilnettet i landet. Ønsker du å se hvor godt dekningen strekker seg? Ta en titt på dekningskartet for Telenor-nettet i Norge.

Fordelene med Talkmore Bedrift

Men det handler ikke bare om nettdekning. Som bedriftskunde hos Talkmore får du mer enn bare god dekning. Du får også tilgang til deres førsteklasses kundestøtte, samt et bredt spekter av tjenester og løsninger som er skreddersydd for å møte dine bedriftsbehov. Med Talkmore Bedrift ved din side, har du en pålitelig partner som forstår nøyaktig hva virksomheten din trenger for å trives i den digitale verden.

Roaming: Frihet uten Grenser

Nå, her er det kanskje en av de mest tiltalende funksjonene med Talkmore Bedrift – deres roaming-tjenester. Mens mange operatører begrenser roaming til EU/EØS-land, går Talkmore et skritt videre. De lar sine kunder «roame» fritt i hele Europa! Det er riktig; enten du er i Spania, Ukraina eller Tyrkia, med Talkmore Bedrift kan du stole på pålitelig dekning uten ekstra kostnader.

Hvorfor Talkmore Bedrift?

Å velge Talkmore Bedrift handler om mer enn bare et abonnement. Det handler om å velge et nettverk som du kan stole på, et team som er klart til å støtte deg, og tjenester som er laget med din bedrift i tankene. Det handler om å få mest mulig verdi, frihet og fleksibilitet i din daglige kommunikasjon. Så hvorfor vente? Utforsk de mange mulighetene med Talkmore Bedrift i dag!

Talkmore Bedriftsnett – Skreddersydd for SMB-markedet

Hva er det som gjør Talkmore Bedriftsnett så spesiell? For det første er deres mobilt sentralbord spesielt designet for å imøtekomme behovene til små og mellomstore bedrifter. Målet er enkelt – å effektivisere hverdagen til bedriftene. Hvor mange ganger har man ønsket at kommunikasjon innad i en organisasjon kunne være litt mer sømløs? Med Talkmore Bedriftsnett, blir det en realitet.

Ingen Ekstra Kostnader

Økonomi er alltid en viktig faktor, spesielt for mindre bedrifter. Derfor kommer Talkmore Bedriftsnetts mobilt sentralbord uten noen skjulte kostnader. Ingen bindingstid. Ingen etableringskostnader. Det er bare ren, uforstyrret service. For en lav månedspris som reflekterer Talkmore Bedrifts forpliktelse til kvalitet til en rimelig pris, får du tilgang til funksjoner som tastevalg, kø, svargrupper og et hovednummer. Og prisen? Kun 29 kr per måned per ansatt. Det er en uslåelig kombinasjon av verdi og kvalitet.

Talkmore Bedriftsnetts Standardtjenester

Mobil App for Lett Tilgjengelighet

I en tid der alt er på farten, gir Talkmore Bedriftsnett sine brukere fordelen av en dedikert mobilapp. Med denne appen kan ansatte enkelt endre sin status for tilgjengelighet. Er du i et møte? Bare endre statusen din slik at kollegaene dine vet at du ikke er tilgjengelig. Appen går også et skritt videre ved å integrere bedriftskatalogen, noe som gir deg muligheten til å sette over samtaler til riktig avdeling eller person med letthet.

Styring av Samtalekøer og Svargrupper

Med Bedriftsnett-appen blir det å håndtere innkommende samtaler til bedriften en lek. Logg inn, og du kan raskt ta kontroll over flere samtalekøer, noe som sikrer at kundene dine aldri blir liggende igjen på vent. Og med svargrupper kan du veilede innringere til riktig avdeling eller ansatt basert på deres spesifikke behov.

Avanserte Administrasjonsverktøy

Ønsker du å gi kundene dine mer informasjon før de blir koblet til en representant? Talkmore Bedriftsnett har deg dekket med sin funksjon for tastevalgsmenyer og talemeldingsopptak. Del viktig informasjon som åpningstider, spesialtilbud eller annen nyttig info før de blir koblet til.

Brukervennlighet i Fokus

Noe av det mest imponerende med Talkmore Bedriftsnett er hvor brukervennlig det er. Ingen trenger å være en teknisk ekspert for å navigere eller tilpasse denne tjenesten. Enkelt oppsett og konfigurasjon betyr at hele teamet ditt kan komme i gang raskt, uavhengig av deres tekniske kunnskap. Og med fleksibiliteten den gir, kan du være trygg på at teamet ditt er godt koblet sammen, uansett hvor de måtte være – i Norge eller utenfor.

Fleksibilitet i Nummervisning

Alle bedrifter har øyeblikk hvor de kanskje ikke vil at deres direkte nummer skal vises når de ringer ut. Med Talkmore Bedriftsnett kan du enkelt velge hvilket nummer mottakeren ser. Dette gir bedrifter den skjønnheten å enten vise et personlig nummer eller, i situasjoner hvor det er mer hensiktsmessig, bare vise bedriftens hovednummer.

Avsluttende tanker

Talkmore Bedriftsnett har virkelig tenkt på alt. Fra deres brukervennlige grensesnitt til deres omfattende verktøysett, det er tydelig at de forstår hva bedrifter virkelig trenger fra et mobilt bedriftsnettverk. Med deres løsninger kan enhver bedrift forbedre sin interne kommunikasjon og samtidig gi bedre tjenester til sine kunder.

Og husk, det er alltid lurt å sammenligne og finne den beste løsningen for ditt behov.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg