Ice Bedriftsnett

Om Ice

Kontaktinformasjon
Selskap
Ice Group ASA
Adresse
Nydalsveien 18 B, 0484 Oslo
Telefon
21 00 00 00
Kundeservice
www.ice.no/bedrift/kundeservice/

I 2022 fikk vi definitivt en overraskelse da ice ble kjøpt opp av det norske industrikonsernet Lyse AS.

Hvem er Lyse AS?

For de som er litt usikre, er Lyse AS et industrielt kraftverk i Norge, med sterk tilstedeværelse i energi, telekommunikasjon og infrastruktur. Konsernet er stolt av å være heleid av 14 kommuner i Sør-Rogaland, noe som betyr at all verdiskapning returneres til fellesskapet. Så når du støtter Lyse, støtter du også ditt lokale samfunn.

Fra bredbånd til mobilnett

Lyse har lenge vært kjent nasjonalt som en seriøs utfordrer på fiberfronten med sine produkter under merkevarene Lyse, Altibox og Smartly. Med oppkjøpet av ice, utvider de nå horisonten til også å inkludere mobilnettverk. Og for å være ærlig? Det ser ut som en vinnende kombinasjon. Med Lyse sitt engasjement for åpenhet, som de ivaretar gjennom Åpenhetsloven på vegne av alle sine selskaper, kan kundene forvente integritet og klarhet i alle tjenester.

Men hva med Ice?

Ikke bekymre deg for Ice! Selv om de er under et nytt eierskap, har de bevart sin kjerne. De kan skryte av å ha bygget ett av verdens beste mobilnett.

Ice er også miljøfyrtårnsertifisert – en klapp på skulderen for deres bærekraftige innsats. Og la oss ikke glemme at de har blitt anerkjent som en av Norges ti beste arbeidsplasser.

Så, hva betyr alt dette for deg?

Enkelt sagt: Kvalitet og integritet. Enten du er ute etter stabilt bredbånd eller et pålitelig mobilnett, kan denne nye alliansen mellom Ice og Lyse være akkurat det du har ventet på. Med Ice sin kompetanse innen mobilnett, kombinert med Lyses bredbåndsdyktighet, er det klart for en revolusjonerende tid i telekomlandskapet!

Ice Bedriftsnett: Allsidig, Fleksibel og Skreddersydd for Din Bedrift

I den digitale tidsalderen vi lever i, er fleksibilitet og tilgjengelighet to kritiske elementer for enhver bedrift som ønsker å holde tritt med tidene. Og med Ice Bedriftsnett, får bedriften din nettopp det.

Med sitt web-baserte sentralbord, gir Ice deg muligheten til å logge på fra praktisk talt hvor som helst – enten det er fra en stasjonær PC på kontoret, et nettbrett på en kafé, eller en mobil mens du er på farten. Ønsker du en betjent eller ubetjent sentralbord? Valget er ditt! Og det stopper ikke der. Du kan også enkelt inkludere fastnumre i løsningen og definere hvem som skal svare på samtalene, i hvilken rekkefølge. Kanskje du har forskjellige svargrupper som trenger unike innstillinger? Ice Bedriftsnett lar deg skreddersy alt etter bedriftens behov.

Gjennom Ice sin app får bedriften en fullstendig oversikt over kollegaers tilgjengelighet. Noen ganger kan det være at innringeren trenger å snakke med en annen kollega. Med appen kan du raskt og smidig sette over samtaler. Og hvis du lurer på hvordan du ringer ut med bedriftens hovednummerserier? Ja, appen har deg dekket der også.

Med Ice Bedriftsnett, har du ikke bare et verktøy, men en allsidig løsning som tilpasser seg dine behov. Så la oss dykke dypere inn og se hva mer Ice Bedriftsnett har å by på.

Klar fra dag én til en brøkdel av prisen

For kun 29,- pr. telefonnummer tilbyr Ice Bedriftsnett en sentralbordtjeneste som ikke bare er lett på lommeboka, men også rask å sette i gang. Fra dag én er systemet ferdig satt opp, slik at bedriften din kan begynne å nyte fordelene umiddelbart.

La oss se på funksjonene!

  • Hovednummer: Gi bedriften et proffere utseende med kun ett hovednummer. Så enkelt, men så effektivt!
  • Sentralbord: Har du noensinne ønsket bedre oversikt og funksjonalitet? Med ice sitt sentralbord kan du enkelt administrere anrop både på PC og Mac.
  • Tastevalg: Gi kundene dine makt! La dem selv taste seg frem til riktig avdeling eller den informasjonen de trenger.
  • Svargrupper: Gjør kundeopplevelsen så sømløs som mulig ved å organisere ansatte i svargrupper. Dette sikrer at kundene alltid snakker med den mest relevante personen.
  • Køtavle: Hold deg oppdatert i sanntid! Med køtavlen kan du se ledige kundebehandlere og ubesvarte anrop.
  • SmartSMS: Hvem liker vel ubesvarte anrop? Med SmartSMS kan du sende en automatisk melding og holde kundene informert. Mer informasjon her:
  • Sentralbord på mobilen: Med ice-appen kan alle ansatte bruke sentralbordet direkte fra mobilen. Enten de er på kontoret eller på farten, er tilgangen bare et tastetrykk unna!

Med Ice Bedriftsnett er bedriften din godt utrustet for å tilby en kundeservice i toppklasse. Så, hvorfor vente? Gjør bedriften din proffere og mer kundevennlig i dag!

Er Ice Bedriftsnett riktig for deg? Send inn en forespørsel så gir vi deg svaret

Servicekvalitet i Toppklasse med Ice Bedrift

Er det ikke en herlig følelse når forventningene dine ikke bare blir møtt, men overgått? Når det gjelder service, bør det være en selvfølge, og Ice Bedrift setter virkelig standarden her.

Hos Ice Bedrift får du nemlig mer enn bare en service – du får bransjens beste hjelp. Tenk deg et kundesenter fylt med smilende, løsningsorienterte ansatte som har dyptgående kunnskap om alle Ice Bedrifts produkter, tjenester og funksjoner.

Den følelsen du får av å være ivaretatt, informert, og at du kan enkelt komme i kontakt med selskapet, er nettopp det EPSI måler når de ser på kundeservice.

EPSI-undersøkelsen – Hva Betyr Det?

EPSI er ikke et hvilket som helst selskap. Gjennom flere tiår har de gjennomført uavhengige undersøkelser for mange bransjer, og er en av Norges mest anerkjente indikatorer for kundetilfredshet. Å få høy score fra EPSI er altså ingen liten bragd.

Ice scorer best på god service i denne undersøkelsen av alle selskapene.

For bedrifter i dagens konkurransepreget marked er det avgjørende å virkelig forstå kundenes behov. EPSI-undersøkelsen tilbyr nettopp det, ved å gi virksomheter verdifulle innsikter for å forbedre kundeopplevelsene de leverer.

Denne spesifikke undersøkelsen skiller seg ut med sin ærlige og anonyme tilnærming. Dette sikrer at de tilbakemeldingene som mottas er genuint innsiktsfulle, og gir en klar pekepinn på hva som fungerer og hvor det er rom for forbedringer.

Men det stopper ikke der. Verdien av denne kunnskapen strekker seg langt utover bedriftens vegger. Den gagner også kundene direkte. Ved kontinuerlig forbedring basert på denne feedbacken, sørger bedrifter for at deres kunder alltid er i sentrum og får den beste mulige opplevelsen.

Så, neste gang du tenker på servicekvalitet og kundetilfredshet, vet du hvor du skal vende blikket – rett mot Ice Bedrift!

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg