Unifon Bedriftsnett

Kontaktinformasjon
Selskap
Unifon AS
Adresse
Vestre Strandgate 27, 4611 Kristiansand S
Telefon
05015
Kundeservice
www.unifon.no/kundeservice/
Åpningstider
Døgnåpen vakttelefon

*bedriftsnett.no har ingen samarbeid med Unifon

Kort Om Unifon

Så hvem er egentlig Unifon? Dersom du er en del av det norske bedriftsmarkedet, har du muligens allerede hørt om dem. Unifon ble etablert i 2004 og har siden den tid posisjonert seg som en betydningsfull aktør innenfor telefonitjenester rettet mot bedrifter.

Lokal Tilstedeværelse

Med sitt hovedkontor plassert strategisk i Norges hovedstad, Oslo, sikrer Unifon en sentral tilstedeværelse i landet. Men vent, det stopper ikke der! For å garantere at de er tett på sine kunder og kan levere personlig service, har Unifon også regionkontorer i Kristiansand, Bergen, og Stavanger. Dette viser selskapets forpliktelse til lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene sine.

Fokus på Bedriftsmarkedet

Hva skiller Unifon fra andre aktører? Unifons sterke fokus på bedriftsmarkedet i Norge gjør dem unike. De har skreddersydd sine tjenester for å møte behovene til bedrifter i alle størrelser, fra nystartede småbedrifter til store, etablerte selskaper. Med fleksible og attraktive løsninger, sikrer Unifon at bedrifter får maksimal verdi ut av sine telefonitjenester.

En Viktig Utfordrer

I en verden der teknologi og kommunikasjon er i stadig utvikling, er det viktig å ha pålitelige partnere som kan levere kvalitetstjenester. Og her kommer Unifon inn i bildet. I dag er de anerkjent som en av de viktigste utfordrerne i det norske bedriftsmarkedet for telefonitjenester. Dette er ikke bare en tilfeldighet. Det er resultatet av årevis med dedikasjon, kvalitetstjenester, og en forståelse for hva norske bedrifter virkelig trenger.

Hvorfor Velge Unifon?

 • Lokal Tilgjengelighet: Med kontorer i både Oslo, Kristiansand, Bergen, og Stavanger, er Unifon alltid i nærheten for å hjelpe.
 • Tilpassede Løsninger: Uansett bedriftsstørrelse, har Unifon en løsning som passer for deg.
 • Erfaring og Ekspertise: Med nesten to tiår i bransjen, bringer Unifon en dybde av kunnskap og erfaring til bordet.

Så, dersom du er på utkikk etter kvalitetstjenester for din bedrift, kan det godt være at Unifon er den partneren du har lett etter.

Unifon Bedriftsnett from Jardar Pedersen on Vimeo.

Unifon Bedriftsnett: Markedsledende og Fremtidsklar Telefoniløsning for Din Bedrift

Hva er Unifon Bedriftsnett?

Noen ganger er det de små detaljene som gjør den store forskjellen. Og når det gjelder kommunikasjon i en bedrift, er telefoniløsningen definitivt ikke en liten detalj. La meg introdusere deg for Unifon Bedriftsnett – markedslederen når det kommer til telefoniløsninger for bedrifter.

Telefoniløsningen for Fremtiden

Unifon Bedriftsnett er ikke bare en hvilken som helst telefoniløsning; det er fremtidens telefoniløsning. Denne løsningen gir bedriften din full kontroll over alle inngående samtaler. Og vet du hva som er enda bedre? Den integreres sømløst mot Teams. Dette gir deg tilgang til en brukervennlig sentralbordløsning og et vell av ulike funksjoner.

Skybasert og Brukervennlig

Glem kompliserte installasjoner og store investeringskostnader. Unifon Bedriftsnett er skybasert, noe som betyr at din bedrift enkelt kan få tilgang til løsningen uten behov for tunge installasjoner. Dessuten får du tilgang til et sentralbord, en funksjonsrik mobilapp for alle ansatte, og full administrasjon av hele systemet.

Skreddersydd for Din Bedrift

Unifon hjelper deg med å skreddersy telefoniløsningen slik at den passer perfekt til din bedrifts unike behov.

Funksjoner Som Utmerker Seg

 • Markedsledende Sentralbordløsning: Sørg for effektiv håndtering av alle inngående samtaler.
 • Fleksible Åpningstider og Lydmeldinger: Du kan enkelt spille inn, styre og justere lydmeldinger basert på bedriftens åpningstider.
 • Funksjonsrik Mobilapp: Gi alle ansatte tilgang til en mobilapp som er full av nyttige funksjoner.
 • Sømløs Integrasjon: Integrer telefoniløsningen mot flere plattformer, inkludert Teams, for å sikre jevn kommunikasjon.

Så, hvis din bedrift ser etter en telefoniløsning som er både kraftfull og fremtidsklar, ser det ut til at Unifon Bedriftsnett kan være akkurat det du trenger!

La oss se på hovedfunksjonene til Unifon Bedriftsnett

Microsoft Teams: En Perfekt Sammensmelting

Er du en fan av Microsoft Teams? Hva om jeg fortalte deg at du nå kan oppleve det på steroider, takket være Unifon Bedriftsnett? La oss dykke inn i hvordan Unifon optimaliserer Teams-opplevelsen din.

Tett Integrert

Unifon Bedriftsnett er ikke bare integrert med Microsoft Teams; det er fullverdig integrert. Det betyr at du kan bruke Microsoft Teams på en måte du aldri har opplevd før. Og gjetter hva? Unifon er i forkant når det kommer til å integrere Teams, Mobil, og Bedriftsnett. Det er som å ha et kraftverk av kommunikasjonsverktøy rett ved fingertuppene!

 1. Ring og Motta Samtaler Rett I Teams: Glem å bytte mellom forskjellige applikasjoner. Med Unifon Bedriftsnett, kan du enkelt ringe og motta samtaler rett innenfor Teams’ grensesnitt.
 2. Alltid Oppdatert Med Teams-status: Noen ganger er det litt forvirrende å vite nøyaktig hva teammedlemmene dine gjør, ikke sant? Vel, med Unifon kan du se Teams-statusen i både mobilappen og sentralbordet. Aldri mer gjetting!
 3. Enkel Overføring Til Teamsbrukere: Har du noen gang ønsket å sette over en samtale direkte til en Teamsbruker? Nå kan du det. Med noen få klikk, kan du enkelt sette over samtalen til riktig person.
 4. Full Kontroll Over Visningsnummeret Ditt: Styr visningsnummeret ditt rett fra Teams. Enten du vil vise bedriftens hovednummer, et avdelingsnummer eller ditt personlige nummer, gir Unifon deg fleksibiliteten til å velge.

For å oppsummere, Unifon Bedriftsnett tar Teams-opplevelsen din til en helt nytt nivå. Hvis du trodde Teams var flott før, vent til du opplever det i sammen med Unifon!

Sentralbord av Ypperste Kvalitet

Å ha et effektivt og pålitelig sentralbord er kritisk for bedrifter av alle størrelser. Enten du er en liten startup eller en stor konsern, vil en effektiv kommunikasjon med kunder og klienter være en nøkkelfaktor for suksess. Og nettopp der kommer Unifon Bedriftsnett inn i bildet.

Tilpasset Dine Behov

Først og fremst gir Unifon Bedriftsnett deg valget. Ønsker du å gå fullt ut med et betjent sentralbord? Eller kanskje du foretrekker en mer autonom tilnærming? Uansett hva du velger, kan Unifon tilby deg både en brukervennlig webbasert sentralbordløsning og en praktisk mobilapp for å håndtere bedriftens samtaler på farten.

Webbasert og Intuitivt

Unifons webbaserte sentralbord er ikke bare et hvilket som helst sentralbord; det er et kraftsentrum av funksjoner designet for å gjøre livet ditt enklere:

 1. Effektivitet og Mange Funksjoner: Forbered deg på en smidig opplevelse med alle de funksjonene du trenger for å gjøre arbeidet ditt enklere og mer effektivt.
 2. Automatisk Oppslag: Takket være det automatiske oppslaget mot opplysningstjenesten, kan du raskt identifisere innringere, noe som gir deg en fordel når det gjelder kundeservice.
 3. Innsikt i Samtalestatistikk: Hvem ringer mest til bedriften? Når er de travleste tidene? Med Unifons statistikkfunksjoner kan du dykke dypt ned i disse dataene, sikre at alle samtaler blir besvart i tide, og forbedre kundetjenesten din basert på faktiske innsikter.
 4. Full Oversikt med Bedriftskatalogen: Aldri mer gjetting! Med Unifons bedriftskatalog får du en komplett oversikt over alle ansatte, samt deres tilgjengelighet. Slik kan du raskt videresende samtaler til riktig person eller avdeling.

Med Unifon Bedriftsnett ved din side, får du et sentralbord som ikke bare er i verdensklasse, men som også er skreddersydd for å møte de unike behovene til din bedrift. La oss hjelpe deg med å ta kommunikasjonen din til neste nivå!

Enkel Administrasjon

I en verden hvor tiden er penger, er det essensielt for bedrifter å ha løsninger som er lette å administrere og tilpasse. Unifon Bedriftsnett forstår viktigheten av dette og tilbyr en brukervennlig plattform der bedriften kan ha full kontroll over sin telefoniløsning.

Kraftig administrasjonsverktøy

Med Unifons kraftige administrasjonsverktøy, får bedriften din en sentralisert plattform hvor dere kan:

 • Endre Åpningstider og Oppsett: Hver bedrift har sine unike arbeidstider, og det kan variere spesielt i høytider eller ferier. Med Unifon kan dere raskt justere åpningstidene etter deres behov.
 • Spill Inn Lydmeldinger: Ønsker du en spesiell hilsen for ferien? Eller kanskje en oppdatering til kundene dine om endrede åpningstider? Med Unifon er det enkelt å spille inn og endre lydmeldinger når som helst.
 • Administrere Køgrupper: Effektiv håndtering av innkommende samtaler er kritisk. Med Unifon kan du enkelt sette opp og administrere køgrupper for å sikre at alle samtaler håndteres på best mulig måte.

Fleksible ringeløsninger

Uansett hvor komplekse eller enkle dine ringebehov er, gir Unifon Bedriftsnett deg verktøyene du trenger for å skreddersy løsninger:

 • Egne Ringeløsninger: Opprett unike ringeplaner basert på din bedrifts behov.
 • Kø-Administrasjon: Ikke la kundene dine vente unødvendig lenge i telefonkø. Med Unifon kan du enkelt administrere køer og de medlemmene som betjener dem, for å gi best mulig kundeservice.
 • Tilpasse for Høytider: Enten det er jul, påske eller nasjonaldag, gir Unifon deg muligheten til enkelt å tilpasse åpningstider og lydmeldinger for spesielle anledninger.

Med Unifon Bedriftsnett får du en telefoniløsning som er like dynamisk som bedriften din. Hvorfor nøye deg med noe mindre når du kan ha det beste?

Unifon Bedriftsnett Mobilapp: Jobb Effektivt Hvor Som Helst!

Med denne appen har ansatte alltid tilgang til sitt «mobilt sentralbord» rett i lommen. Det er som å ha hele kontorets telefoniløsning tilgjengelig 24/7, uansett hvor du er.

 • Effektiv Samtalehåndtering: Med et par klikk kan du håndtere innkommende og utgående samtaler som en proff, selv om du er på farten.
 • Inn- og Utmelding av Køgrupper: Er du tilgjengelig for å ta imot samtaler? Eller kanskje du trenger en liten pause? Med mobilappen kan du enkelt melde deg inn eller ut av køgrupper, slik at kundene alltid blir betjent av den rette personen.
 • Styr Din Egen Tilgjengelighet: La teamet ditt vite når du er tilgjengelig for samtaler, og når du trenger litt tid for deg selv. Det er så enkelt som et klikk i appen!
 • Bedriftskatalog på Fingertuppene: Med en innebygd katalog kan du enkelt få en oversikt over alle ansatte, samt deres nåværende tilgjengelighet. Dette gjør internkommunikasjon rask og sømløs.

Kort sagt, Unifon Bedriftsnett Mobilapp er som å ha hele kontoret ditt i lommen. Enten du jobber hjemmefra, er på forretningsreise eller bare tar en kaffe på din lokale kafé – du er alltid tilkoblet. Hvem sa at jobb og mobilitet ikke går hånd i hånd? Med Unifon, de gjør absolutt det!

Unifon Besøksregistrering: Gi Dine Gjester En Sømløs Velkomst!

En moderne løsning som hjelper bedriften din med å holde orden på alle som kommer og går fra kontoret.

1. Digital Velkomst Med iPad: Gjør førsteinntrykket teller! Med en dedikert app for iPad, kan besøkende enkelt sjekke inn og ut. Det er som en digital portier som alltid er klar til å ønske gjestene dine velkommen.

2. Hold Ansatte Informert: Få øyeblikkelig beskjed når noen besøker! Vår løsning sender varsler via SMS eller e-post, slik at du alltid vet når noen har kommet for å se deg. Ingen flere overraskelser eller forsinkede møter.

3. Husker Dine Gjester: Takket være smart teknologi, husker systemet tidligere besøk. Dette betyr at tilbakevendende gjester kan sjekke inn mye raskere, uten å måtte fylle ut all informasjonen på nytt. Effektivt, ikke sant?

4. Sentralisert Administrasjon: Med Unifon Bedriftsnett er administrasjonen av besøksregistreringen en lek. Alle lokasjoner kan enkelt administreres gjennom et dedikert grensesnitt. Dette gir bedriften full oversikt og kontroll over sine lokaler og besøkende.

5. Oversikt Med Rapporter: Hvem var her sist onsdag? Med Unifon’s besøksrapport, får du raskt svar på slike spørsmål. Alle besøk logges, og rapportene gir deg full innsikt i hvem som har besøkt bedriften din og når.

Unifon Besøksregistrering gir en moderne, effektiv og profesjonell måte å håndtere bedriftens gjester på. Bli kvitt papiret og blyanten, og ønsk velkommen til fremtiden med Unifon!

Unifon Rapportportal – Ditt Kontrollsenter

 1. Umiddelbar Innsikt Med Dashboard: Start dagen med et klart bilde. Dashboardet gir deg et øyeblikksbilde av all viktig statistikk, fra antall samtaler til ventetider. All info du trenger, rett ved fingertuppene.
 2. Wallboards For Alle: Uansett hvor mange skjermer du trenger i kontorlandskapet, har Unifon Rapportportal deg dekket. Med ubegrenset antall wallboards, kan alle avdelinger holde seg oppdatert på sin ytelse i sanntid. Og la oss være ærlige, det er ganske gøy å se tallene tikke inn!
 3. Dybdeanalyse Med Flernivås Rapporter: Ikke nøye deg med overflateinformasjon. Unifon Rapportportal gir deg muligheten til å dykke dypere. Med rapporter på flere nivåer kan du finne ut nøyaktig hvordan hver køgruppe presterer. Og det beste? Alt dette kan du se i din vanlige nettleser, uten behov for kompliserte programvareinstallasjoner.
 4. Integrert Med Bedriftsnett: Glem bryet med separate systemer. Unifon Rapportportal leveres ferdig integrert med Bedriftsnett. Dette betyr at alt arbeider sømløst sammen, noe som gir en enklere, mer effektiv arbeidsflyt.

For en virksomhet som ønsker å forbedre kundeopplevelsen og øke intern effektivitet, er Unifon Rapportportal et uunnværlig verktøy. Det er som å ha et krystallklart vindu inn i bedriftens kommunikasjonsverden.

Full Synkronisering Med Microsoft 365

 1. Sømløs Bedriftskatalog-oppdatering: Glem manuell inntasting. Med integrasjonen mot Microsoft 365 oppdateres bedriftskatalogen automatisk. Dette sikrer at all kontaktinformasjon er riktig, oppdatert og klar til bruk.
 2. Blikk Inn i Kalenderen: Med denne integrasjonen blir det lettere å planlegge. Se øyeblikkelig om kollegene dine er ledige eller opptatte i kalenderen, direkte fra sentralbordet. Dette forenkler planleggingen og reduserer tidsbruk på unødvendige henvendelser.
 3. Teams-Status Rett I Sentralbordet: Hold deg oppdatert på Team-statusen til alle i bedriften. Med direkte synkronisering, kan du se om en kollega er tilgjengelig, opptatt eller i et møte. Perfekt for å vite når det er riktig tidspunkt for en samtale.
 4. Forsterket Med Azure AD Sync: Integrasjonen drar nytte av Azure AD Sync, som sikrer at all informasjon mellom Unifon Bedriftsnett og Microsoft 365 forblir synkronisert. Dette gir ytterligere ro i sjelen når det kommer til dataintegritet og -sikkerhet.
 5. Enkel Administrasjon: Ditt team kan fokusere på det de gjør best, mens Unifon Bedriftsnett tar seg av resten. Integreringen med Microsoft 365 minimerer behovet for manuell administrasjon, og sørger for at løsningen fungerer sømløst.

Hva er resultatet? En mer effektiv, integrert og sømløs kommunikasjonsløsning som virkelig kan transformere måten din bedrift opererer på. Med Unifon Bedriftsnett og Microsoft 365 ved din side, er kommunikasjon en bris!

Send oss en forespørsel så gir vi deg og din bedrift et godt tilbud på bedriftsnett

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg