Saga Mobil Bedriftsnett

Kontaktinformasjon
Selskap
Saga mobil AS
Adresse
Industriveien 4, 9360 Bardu
Telefon
917 69 000
Kundeservice
www.sagamobil.no/kundeservice-bedrift/
Åpningstider
Mandag – fredag 08.00-16.00

*Bedriftsnett.no har ingen samarbeid med Saga mobil

En Introduksjon til Saga Mobil

En nordnorsk stolthet i mobilverdenen

Har du noen gang følt at de store mobilselskapene i Norge er for dominert av de store byene som Oslo og Bergen? Vel, her kommer gode nyheter for deg! Hvis du bor i Nord-Norge eller bare støtter ideen om et mer lokalt alternativ, bør du definitivt bli kjent med Saga Mobil.

Saga Mobil startet sin reise tilbake i januar 2007. Med sitt første kontor stolt plassert i Bardu, kaller de seg selv for «det nordnorske mobilselskapet». Og det er ingen overdrivelse. Mens mange av de andre mobilselskapene i Norge har sine røtter i sør, har Saga Mobil et tydelig fokus på å være Nord-Norges stemme i mobilverdenen.

Saga mobil bruker Telenor som leverandør av mobilnett.

Hva gjør Saga Mobil annerledes?

Det som virkelig gjør Saga Mobil til et friskt pust i bransjen, er deres dedikasjon til Nord-Norge. De ønsker ikke bare å være et annet mobilselskap. De vil være ditt mobilselskap. Hvordan? Ved å tilby gode tjenester, smarte løsninger, og det beste av alt – konkurransedyktige priser. Det er ikke hver dag du finner et selskap som kombinerer kvalitet med rimelige priser, men Saga Mobil ser ut til å ha funnet balansen.

Og hvis du lurer på hvor nært du bor til et Saga Mobil-kontor, er svaret sannsynligvis «veldig nært». Med kontorer spredt over hele Nord-Norge – fra Hammerfest til Ibestad, fra Finnsnes til Bodø, og mange steder imellom – er det en god sjanse for at Saga Mobil er din lokale mobilleverandør. Og for de som er sørpå? Ikke bekymre deg! De har også kontorer i Trysil og, ja, Oslo.

Hvorfor velge Saga Mobil?

For det første tilbyr de en lokal følelse. De forstår de unike behovene og utfordringene til folk i Nord-Norge, og de er her for å møte dem. For det andre, hvem vil ikke støtte et selskap som gir tilbake til sitt lokalsamfunn?

Kort sagt, hvis du er ute etter kvalitetstjenester, konkurransedyktige priser, og den varme følelsen av å støtte et lokalt selskap, bør Saga Mobil definitivt være på radaren din.

Mobilt Bedriftsnett fra Saga Mobil

En toppmoderne løsning for moderne bedrifter

Med Mobilt Bedriftsnett fra Saga Mobil trenger du ikke lenger forestille deg et futuristisk sentralbord. Det er her, og det er fantastisk! Vi snakker om en moderne, kostnadseffektiv, og brukervennlig sentralbordløsning som er tilpasset nettopp din bedrifts behov.

Forestiller du deg et system der kundene dine blir dirigert raskt og effektivt til riktig person eller avdeling? Med velkomstmenyer, køsystemer, og automatiske svargrupper blir dette en realitet. Så, i stedet for frustrerte kunder som venter i uendelige telefonkøer, får de en strømlinjeformet og positiv opplevelse.

Fleksibilitet på sitt beste

Og det stopper ikke der. Enten du foretrekker å jobbe på mobil, PC, eller MAC, har Saga Mobil got you covered. Med Mobilt Bedriftsnett kan du svare på samtaler fra hvor som helst, enten det er via mobiltelefonen din på farten eller PCen på kontoret. Dette gir en enestående fleksibilitet som er ideell for vår stadig mer mobile arbeidsverden.

Bekymret for å miste ditt eksisterende hovednummer? Ikke svett det! Saga Mobil sørger for at du beholder ditt nåværende nummer, så overgangen blir så sømløs som mulig.

Enkelt oppsett og bruk

For å komme i gang, last ned mobilapplikasjonen tilgjengelig for både IOS og Android. Eller, hvis du foretrekker, kan du få Softphone til din PC eller MAC. Det er så enkelt!

Optimaliser Kundeopplevelser gjennom Smart Teknologi

Mobilt Bedriftsnett fra Saga Mobil er ikke bare en kostnadseffektiv løsning som krever minimale investeringer; det er en digital revolusjon for bedrifter. Denne innovative teknologien øker produktiviteten og setter en ny standard for kundeopplevelser ved å tilby klare, positive, og profesjonelle svar.

Høydepunkter fra Mobilt Bedriftsnett fra Saga Mobil:

 1. Mobilt Sentralbord: Ansatte er ikke lenger bundet til et fysisk sted. Med Mobilt Bedriftsnett kan samtaler besvares fra nesten hvor som helst, enten via mobil eller PC.
 2. Køer og Grupper: Intelligent håndtering av anrop sikrer at samtaler blir raskt dirigert til tilgjengelige medarbeidere. Og hvis alle er opptatt? Samtaler kan settes på vent, rutes til en opptattmelding, eller videresendes til et annet nummer.
 3. SMS-funksjonalitet: Enten det er individuelle meldinger eller gruppe-SMS, kan de sendes fra en PC eller mobil.
 4. Tidsstyrte Hilsener: Sett opp automatiske hilsener basert på tidspunkt, sikre at kunder alltid får en profesjonell respons.
 5. Kontaktliste med Integrering: Med en integrert kontaktliste kan du raskt finne og kontakte kollegaer. Denne listen kan også integreres med MS Exchange for oppdatert tilgjengelighet.
 6. Statistikk og Innsikt: Få innsikt i samtaleaktiviteter og mønster via den intuitive mobilappen.
 7. Konferanse og Overføringsverktøy: Organiser telefonkonferanser og overfør samtaler enkelt, alt mens du ser hvilke kollegaer som er tilgjengelige.
 8. Personlig Innkommende Anropshåndtering: Med VIP-listen kan prioriterte anrop slippe gjennom, selv i møter, mens andre håndteres av sentralbordet. Vis forskjellige numre ved utgående anrop basert på ditt valg.
 9. Maksimal Tilgjengelighet: Sentralbordet sikrer at innringere raskt blir satt over til den riktige personen eller avdelingen. Utenfor åpningstider kan kunder bli møtt med informasjon eller etterlate beskjeder.
 10. Fleksible Fraværsinnstillinger: Marker ditt fravær for forskjellige aktiviteter som møter, lunsj, og ferie via appen.
 11. Tilgang til Kollegaers Status: Med Presence-funksjonen kan du raskt se om en kollega er tilgjengelig, opptatt, eller i møte.
 12. Sømløs Integrering med Office 365 og Exchange: Synkroniser kalenderen din for enkel tilgjengelighetsoppdatering.
 13. Kombinert med Microsoft Teams: Overfør samtaler eller møter fra PC til mobil, og jobb uavhengig av tid og sted.

For den moderne bedrift som søker å forbedre sin kommunikasjon og kundeopplevelse, er Mobilt Bedriftsnett fra Saga Mobil et must. Utforsk denne teknologien og sett bedriften din på en ny kurs mot effektivitet og fremragende service.

Ta kontakt med oss i dag for tilbud på Mobilt bedriftsnett

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg