SMB Mobil Bedriftsnett

Kontaktinformasjon
Selskap
SMB Mobil
Adresse
Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo
Telefon
21 93 61 61
Kundeservice
https://smbmobil.no/kundeservice

*Bedriftsnett.no har ingen samarbeid med SMB Mobil

Om SMB Mobil

SMB Mobil: Perfekt for Mindre Bedrifter

Er du på jakt etter et mobilabonnement tilpasset mindre bedrifter? Da kan SMB Mobil være svaret for deg. Som et norskeid mobilselskap har de skapt en nisje i markedet ved å spesialisere seg på mobilabonnement for mindre bedrifter. Med en klar strategi om å tilby betydelige fordeler, er de blitt kjent for sin lave pris uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Erfaring i Ryggraden

En viktig ting å merke seg er at både ledelsen og styret i SMB Mobil har lang erfaring fra mobil- og telekombransjen. Dette sikrer ikke bare at selskapet vet hva de driver med, men at de også forstår kundenes behov, spesielt for små til mellomstore bedrifter.

Lokal Tilstedeværelse

Med kontorer strategisk plassert i Oslo, Fredrikstad og Skien, er SMB Mobil godt posisjonert for å betjene bedrifter over hele Østlandet.

Kundeservice i Toppklasse

Det som virkelig skiller SMB Mobil fra konkurrentene, er deres dedikerte kundeservice. De forstår at mindre bedrifter har unike behov, og de strekker seg langt for å gi sine kunder den aller beste opplevelsen. Du kan være trygg på at du vil bli sett, hørt og få et mobilabonnement som er skreddersydd for din bedrift.

Tilkoblet Telenors Mobilnett

Ingen vil ha et mobilabonnement som ikke har god dekning, ikke sant? Vel, du trenger ikke bekymre deg med SMB Mobil. De er tilkoblet Telenor-mobilnett, noe som betyr pålitelig dekning over hele landet. I tillegg har de ingen tilleggspriser for datahastighet, slik at du alltid kan forvente rask og stabil forbindelse.

Husk at når det kommer til mobilabonnement, er det viktig å finne en løsning som passer akkurat for deg og din bedrift. Og med SMB Mobil, kan det være at du har funnet den perfekte matchen.

Bedriftsnett fra SMB Mobil: Tilpasset Din Bedrifts Behov

Når det kommer til kommunikasjonsløsninger, er alle bedrifter forskjellige. Noen trenger avanserte funksjoner, mens andre ser etter noe mer grunnleggende. SMB Mobil forstår dette og tilbyr derfor to løsninger for bedriftsnett, slik at du kun betaler for det du faktisk trenger.

Enkel Bedriftsnettløsning for Mindre Bedrifter

For de bedriftene som ikke trenger alle de avanserte funksjonene i et typisk bedriftsnett, er den enkle løsningen fra SMB Mobil en gullgruve. Det beste er at den er leveringsklar, noe som betyr at du som kunde sparer både tid og hodepine. Her er det ingen komplisert installasjon, oppsett eller opplæring.

Hva får du med den enkle løsningen?

 • Fast/ mobilt hovednummer: Med SMB Mobil kan du velge om du vil ha et mobilt eller fastnett hovednummer. Og hvis du allerede har et nummer du er fornøyd med, kan du enkelt portere det over. Ellers kan du velge et helt nytt nummer.
 • Åpningstider: Denne funksjonen sørger for at kundene dine alltid får en positiv opplevelse når de ringer, uansett om det er innenfor vanlig åpningstid, helligdager eller offentlige fridager.
 • Talemeldinger: En varm velkomstmelding eller informasjon om åpningstider kan virkelig gjøre en forskjell for kundens opplevelse.

Fordelene med enkel bedriftsnettløsning:

 • Første tre månedene kostnadsfritt: Start uten noen kostnader og se hvordan det fungerer for deg.
 • Markedets laveste pris: Kun 19,- per bruker per måned.
 • Ingen etablering eller installasjon: Spar tid og ressurser. Alt er klart for deg.
 • Økt fleksibilitet og mobilitet: Tilpasset for bedrifter i bevegelse.

Er du på jakt etter en enkel, rimelig og effektiv løsning for bedriftsnett? Den enkle bedriftsnettløsningen fra SMB Mobil kan være det du trenger.

Avansert Bedriftsnettløsning fra SMB Mobil: En Innovativ Kommunikasjonsplattform

I en verden hvor kommunikasjon er avgjørende for enhver bedrift, kan en kraftig telefonsystemplattform være det som skiller deg fra konkurrentene.

Med SMB Mobils avanserte bedriftsnettløsning får du tilgang til en sofistikert telefonsystemplattform som er designet for å optimalisere kommunikasjonen og effektiviteten i din bedrift. Løsningen gir deg et bredt spekter av funksjoner og verktøy, slik at du har full kontroll over bedriftens telefoni.

Utvalgte Funksjoner med avansert bedriftsnettløsning

 • Åpningstider: Sett kunden først ved å ivareta innringerne til bedriften din, også under helligdager og offentlige fridager.
 • Køgrupper: Optimaliser inngående anrop ved å opprette køer og svargrupper. Velg blant opptil 7 ulike ringemønstre for best effektivitet.
 • Mobilapp: Forretningskommunikasjon på farten. Med vår dedikerte mobilapp kan du administrere anrop, koble deg til køer og ha full kontroll over ditt telefonsystem.
 • Veggtavle: Hold deg oppdatert med sanntidsinformasjon og statistikk om dine anrop på en oversiktlig veggtavle.
 • Køhåndtering: Forbedre kundeservicen ved å informere kundene om ventetid og gi oversikt over køstatus. Med tilbakeringingsmuligheten kan kunder slippe å vente i kø.
 • Fast Viderekobling: Aldri gå glipp av et anrop. Videresend anropene dine til enhver enhet eller telefonnummer, uavhengig av hvor du befinner deg.

Fordelene med Avansert Bedriftsnett

 • Effektiv Kommunikasjon: Anrop behandles på mest optimal måte, sikrer god flyt.
 • Fleksibel Tilpasning: Skreddersy ringemønstre og funksjonalitet til dine behov.
 • Bedre Ressursutnyttelse: Utform strategier basert på innsikt fra statistikkverktøy.
 • Mobilitet og Tilgjengelighet: Hold deg tilkoblet, uansett hvor du er, med app-styring og viderekobling.
 • Forbedret Kundeopplevelse: Gi kundene dine den beste servicen med redusert ventetid og tilbakeringing i kø.

Så, om du ønsker å ta bedriftskommunikasjonen til neste nivå, kan SMB Mobils avanserte bedriftsnettløsning være nøkkelen du har vært på utkikk etter.

Ta kontakt med oss for et uslåelig tilbud på bedriftsnett til ditt firma

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her! Tar maks 1 min

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg